Table of Contents

Flipkart Fake Or Not Answers


 

Flipkart Fake Or Not Answers , Flipkart Fake Or Not All Correct Answers – Here is One More Earn Money Chance From Quiz Contest. Today, Flipkart Has Started Fake Or Not Contest With 5 Questions In Video & They Are Giving Away Assured Free ₹1000 Gift card or ₹50 Gift Card Or Free Flipkart Supercoins. So let’s check out more information.

Flipkart Fake Or Not Answers Today

 

Today Quiz Details:

Quiz Prize Win Assured Prize (See List Below)
Flipkart Quiz Timing 24 x 7
Quiz Date 27th November 2020
Winner Declaration 27th November 2020

 

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – November 2020
Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – November 2020

 

 

Assured Rewards Of Flipkart Fake Or Not –

  1. Rs.1000 Gift Vouchers For 100 Winners.
  2. Rs.50 Gift Vouchers For 3000 Winners.
  3. Super coins For Remaining Winners.

 

How to play Flipkart Fake or Not Quiz?

  1. Download Flipkart app from Playstore or App Store
  2. Register or login to your Flipkart account
  3. click on ‘Video’

Flipkart Fake Or Not – Win Assured Prizes Daily

 

4. Now tap on “Fake or Not Fake” banner

How to play Flipkart fake or not game

 

5. Click on “Play and Win

Steps to play Flipkart fake or not game 485x1024 1

6. Then watch the video and then questions will come between the video you need to answer them

7. You need to choose one answer from two options ‘Fake’ or ‘Not Fake’

8. Get Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today from below

9. Done! Now, you will be eligible to win the exciting prizes.

 

Visit from here to answer 

Answers of Flipkart Fake Or Not – 27th November 2020 ( S 03 E 45)

 

Question 1. Rickshaw is an English word of Indian origin
Answer 1. Fake

Question  2. The first-ever mobile phone was made by Nokia
Answer 2. Fake

Question 3 Aamir Khan’s great grand uncle was Maulana Abul Kalam Azad
Answer 3. Not Fake

Question 4. The last bubonic plague outbreak in India happened in 2018
Answer 4. Fake

Question 5. Physicist Stephen Hawking once threw a party for time travellers from the future
Answer 5. Not Fake

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 26th November 2020 ( S 03 E 44)

 

Question 1. The longest speech ever given at the United Nations is by an Indian
Answer 1. Not Fake

Question 2. Constitution Day in India is celebrated on Dr. B.R. Ambedkar’s birthday
Answer 2. Fake

Question 3. India’s largest river island is in the river Ganga
Answer 3. Fake

Question 4. The Olympic Games were originally a religious event
Answer 4. Not Fake

Question 5. There is a bodily condition where you cannot hear male voices
Answer 5. Not Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 25th November 2020 ( S 03 E 43)

 

Question 1. Baahubali 2: The Conclusion’ is the most expensive film produced in India
Answer 1. FAKE

Question 2. Identical twins have the same fingerprints
Answer 2. FAKE

Question 3. Snake charming is illegal in India
Answer 3. NOT FAKE

Question 4. Mercury the planet closest to the Sun is also the hottest planet
Answer 4. FAKE

Question 5. Till October 2020 all the Hing/Asafoetida that was sold in India was imported from other countries
Answer 5. NOT FAKE

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 24th November 2020 ( S 03 E 42)

 

Question 1. The chilli gets its spiciness from its seeds
Answer 1. Fake

Question 2. former british pm windston churchill had a unpaid debt in Bengalore club
Answer 2. Not fake

Question 3. the bird turkey is called Hindi in turkey
Answer 3. Not fake

Question 4. valentines day was created by hallmark to sell cards
Answer 4. Fake

Question 5. syphilis can be cured by using malaria disease
Answer 5. Not fake

 

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 23rd November 2020 ( S 03 E 41)

 

Question 1. The population of Bihar is more than that of England
Answer 1. Not Fake

Question 2. The fastest century in test cricket was hit by Virender Sehwag
Answer 2. Fake

Question 3. The heart cannot get cancer
Answer 3. Fake

Question 4. There is a species of bird which can hold more than 10 liters of water in its beak
Answer 4. Not Fake

Question 5. India’s National Science Day is celebrated on the anniversary of Pokhran nuclear blasts
Answer 5. Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 22nd November 2020 ( S 03 E 40)

 

Question 1. You cannot estimate a tree’s age without cutting it down and counting its trunk rings
Answer 1. Fake

Question 2. A 10 year old swam from Sri Lanka to India
Answer 2. Not Fake

Question 3. A.I. (Artificial Intelligence) mistook a football refree’s bald head for a football
Answer 3. Not Fake

Question 4. The only Brahma temple in India is located in Pushkar
Answer 4. Fake

Question 5. A bank accepts food items as collateral
Answer 5. Not Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 21st November 2020 ( S 03 E 39)

 

Question 1. Chillies are used to make lipstick
Answer 1. Not Fake

Question 2. The 2011 I.C.C. WC India-Pakistan match is the most watched TV event of all time
Answer 2. Fake

Question 3. Iceland imports ice from other countries
Answer 3. Not Fake

Question 4. The largest funeral gathering in history was for Mahatma Gandhi
Answer 4. Fake

Question 5. Teddy bears are named after American president Theodore Roosevelt
Answer 5. Not Fake

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 20th November 2020 ( S 03 E 38)

 

Question 1. A mobile phone has more Bacteria than a toilet seat
Answer 1. Not Fake

Question 2. Mahindra scorpio was named after Anand Mahindra zodiac sign
Answer 2. Fake

Question 3. A college in Indonesia accept coconut as tuition fees
Answer 3. Not Fake

Question 4. preschool boy memorized 50 cartoon characters in a minute
Answer 4. Not fake

Question 5. natural honey can not get spoilt
Answer 5. Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 19th November 2020 ( S 03 E 37)

 

Question 1. 19th November is celebrated as international man’s day
Answer 1. Not fake

Question 2. A town in Kerala has more than 400 pairs of twins
Answer 2. Not Fake

Question 3. Wearing face masks for a long time can cause bacterial pneumonia
Answer 3. Fake

Question 4. The baby shark song is the most viewed video in youtube
Answer 4. Not Fake

Question 5. Titan watches were co-founded by Tamil Nadu Government
Answer 5. Not Fake

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 18th November 2020 ( S 03 E 36)

 

Question 1. Orange gets its name from the colour
Answer 1. Fake

Question 2. Cricketer irfan pathan is set to debut in a movie
Answer 2. Not Fake

Question 3. Bluetooth technology is named after a person
Answer 3. Not Fake

Question 4. Ganga river originates from kashmir
Answer 4. Fake

Question 5. Saudi arabia has worlds largest oil reserves
Answer 5. Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 17th November 2020 ( S 03 E 35)

 

Question 1. The International Space Station has been occupied by humans for 20 years
Answer 1. NOT FAKE

Question 2. Coca-Cola is selling a helium-carbonated version of Coke that will change your voice
Answer 2. FAKE

Question 3. No party has won over 50% of the vote in the Indian general election
Answer 3. NOT FAKE

Question 4. The first Harry Potter book is the most sold book in history
Answer 4. FAKE

Question 5. Sachin Tendulkar was the first cricketer declared out by the third umpire
Answer 5. NOT FAKE

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 16th November 2020 ( S 03 E 34)

 

Question 1. Bhutan measures happiness over Gross Domestic Product
Answer 1. NOT FAKE

Question 2. The Hamburger is named after the city Hamburg
Answer 2. NOT FAKE

Question 3. Doordarshan started colour broadcast to cover Kumbh mela
Answer 3. FAKE

Question 4. Taj Mahal Palace Hotel in Mumbai was once a hospital
Answer 4. NOT FAKE

Question 5. A world recordfor lighting most diwali lamps was made in Ayodha
Answer 5. NOT FAKE

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 15th November 2020 ( S 03 E 33)

 

Question 1. Mukesh ambanis antilla is the worlds most expensive private residence
Answer 1. Not Fake

Question 2. Indira gandhi was the first woman prime minister of a country in the world
Answer 2. Fake

Question 3. Samsung paid 1 billion dollar to apple
Answer 3. Fake

Question 4. Hanuman and bhim have same father
Answer 4. Not Fake

Question 5. Women were not allowed to run marathons
Answer 5. Not Fake

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 14th November 2020 ( S 03 E 32)

 

Question 1. RedBus was started after its founder couldn’t get a bus to go home for Diwali:
Answer 1. NOT FAKE

Question 2. The city of Nashik is named so because Laxmana cut Surpanakha’s nose there:
Answer 2. NOT FAKE

Question 3. Bharata and Lakshmana were twin brothers:
Answer 3. FAKE

Question 4. The height of the Himalayas is increasing every year:
Answer 4. NOT FAKE

Question 5. Nehru jacket was so famous that Sean Connery wore it as James Bond:
Answer 5. NOT FAKE

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 13th November 2020 ( S 03 E 31)

 

Question 1. A man was fined for feeding the homeless in public
Answer 1. Not Fake

Question 2. AB De Villiers proposed to his wife Danielle in front of the Taj Mahal
Answer 2. Not Fake

Question 3. Actor Rajnikant announced that he’ll quit politics due to his health condition
Answer 3. Fake

Question 4. Trump celebrated diwali in white House
Answer 4. Not Fake

Question 5. you can’t donate blood if you have a tattoo
Answer 5. Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 12th November 2020 ( S 03 E 30)

 

Question 1. Chandigarh is India’s first planned city
Answer 1. Fake

Question 2. Russia is the world’s largest vodka exporter
Answer 2. Fake

Question 3. A man lived with no pules and no heart for over a month
Answer 3. Note Fake

Question 4. Kangaroos cannot jump backwards
Answer 4. Note Fake

Question 5. L.K. Advani was the only deputy pm india
Answer 5. Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 11th November 2020 ( S 03 E 29)

 

Question 1. Mammals are the only animals that yawn :
Answer 1. Fake

Question 2. A village created a scannable QR code by landscaping trees :
Answer 2. Not Fake

Question 3. The word ‘Mughal’ comes from ‘Mongol’ :
Answer 3. Not Fake

Question 4. Milkha Singh was sentenced to prison for travelling on a train without a ticket :
Answer 4. Not Fake

Question 5. A pumpkin cannot weigh more than 15 kilograms :
Answer 5. Fake

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 10th November 2020 ( S 03 E 28)

 

Question 1. The dish ‘Eggs Kejriwal’ is named after Delhi CM Arvind Kejriwal
Answer 1. Fake

Question 2. A man-made leaf can perform photosynthesis and produce oxygen
Answer 2. Not Fake

Question 3. Cricketer Ranjitsinhji was India’s first cricket captain
Answer 3. Fake

Question 4. Thomas Edison’s last breath is preserved in a test tube
Answer 4. Not Fake

Question 5. Yearly rent in a German village is less than INR 80
Answer 5. Not Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 9th November 2020 ( S 03 E 27)

 

Question 1. Saif Ali Khan buys back Pataudi palace for 800 crore
Answer 1. FAKE

Question 2. A puppy was born with green fur
Answer 2. NOT FAKE

Question 3. India’s imports from China increased by 27% during April-August 2020
Answer 3. FAKE

Question 4. Jim Corbett after whom the national part is named was a tiger hunter
Answer 4. NOT FAKE

Question 5. Nokia started as a paper mill
Answer 5. NOT FAKE

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 8th November 2020 ( S 03 E 26)

 

Question 1. DR A.P.J Abdul kalam developed a heart stent
Answer 1. Not fake

Question 2. No actor has won an oscar for superhero movie
Answer 2. Fake

Question 3. Blueberries are the only fruits that are blue
Answer 3. Fake

Question 4. Air india was started by tata group
Answer 4. Not fake

Question 5. German circus uses hologramic animals
Answer 5. Not fake

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 7th November 2020 ( S 03 E 25)

 

Question 1. The webcam was invented to monitor a coffee pot
Answer 1. Not Fake

Question 2. Suresh Raina was a playback singer in a bollywood movie
Answer 2. Not Fake

Question 3. Nepali is a scheduled language in India
Answer 3. Not Fake

Question 4. HIV can spread through food
Answer 4. Fake

Question 5. Iceland has no train for public
Answer 5. Not Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 6th November 2020 ( S 03 E 24)

 

Question 1. Nokia to set up 4G network in the moon
Answer 1. Not Fake

Question 2. Tennis balls used to be white in colour
Answer 2. Not Fake

Question3. Portuguese is still an official language in Goa
Answer 3. Fake

Question 4. The Amazon forest produces 20% of the world’s Oxygen
Answer 4. Fake

Question 5. The pope endorsed same sex union (partnership/marriage)
Answer 5. Not Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 5th November 2020 ( S 03 E 23)

 

Question 1. Netflix was started as a DVD rental store
Answer 1. Not fake

Question 2. Amitabh bacchan and hema malini hold the record of top most lead pair
Answer 2. Fake

Question 3. there are bombs dropped during wwii that are yet to detonate
Answer 3. Not fake

Question 4. Mouthwash can deactivate covid 19 virus
Answer 4.Fake

Question 5. Rare pink dolphins were spotted in Hong kong
Answer 5. Not Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 4th November 2020 ( S 03 E 22)

 

Question 1. Electric vehicles were invented by the company tesla
Answer 1. Fake

Question 2. Harbajan singh has acted in a tamil movie
Answer 2. Not fake

Question 3. Indias first president took only 50%of salary
Answer 3. Not fake

Question 4 The indian ocean is officially the deepest ocean in the world
Answer 4. Fake

Question 5. Italian town with 2 residents follows social distance
Answer 5. Not fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 3rd November 2020 ( S 03 E 21)

Question 1. A company built robot dolphins to replace dolphins in theme parks
Answer 1. Not Fake

Question 2. There is a village in India where every family has either a student or a graduate of IIT
Answer 2. Not Fake

Question 3. Aamir Khan and Shahrukh Khan have never appeared in a movie together
Answer 3. Fake

Question 4. Google removed the egg from the salad emoji to be more inclusive
Answer 4. Not Fake

Question 5. US President Donald Trump got vaccinated with the Russian covid-19 vaccine called “Sputnik”
Answer 5. Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 2nd November 2020 ( S 03 E 20)

 

Question 1. Orkut and Facebook were launched in the same year
Answer 1. Not Fake

Question 2. MC Mary Kom taught Priyanka Chopra how to box for the movie Mary Kom
Answer 2. Fake

Question 3. A fisherman discovered a one-eyed shark
Answer 3. Not Fake

Question 4. A plastic crown was sold for crores in an auction
Answer 4. Not Fake

Question 5. The longest train service in the world is run by the Indian Railways
Answer 5. Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 1st November 2020 ( S 03 E 19)

Question 1. Indian students developed an app to detect fake news
Answer 1. Not Fake

Question 2. A person can actually die from a broken heart
Answer 2. Not Fake

Question 3. former health minister unveils cow dung chips to combat radiation
Answer 3. Not Fake

Question 4. Penguins were found living on an island of plastic in Pacific Ocean
Answer 4. Fake

Question 5. unesco world heritage site opened for single tourist
Answer 5. Not Fake

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here