Table of Contents

Flipkart Fake Or Not Answers


 

Flipkart Fake Or Not Answers , Flipkart Fake Or Not All Correct Answers – Here is One More Earn Money Chance From Quiz Contest. Today, Flipkart Has Started Fake Or Not Contest With 5 Questions In Video & They Are Giving Away Assured Free ₹1000 Gift card or ₹50 Gift Card Or Free Flipkart Supercoins. So let’s check out more information.

Flipkart Fake Or Not Answers Today

 

Today Quiz Details:

Quiz Prize Win Assured Prize (See List Below)
Flipkart Quiz Timing 24 x 7
Quiz Date 31st January 2021
Winner Declaration 31st January 2021

 

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – January 2021
Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – January 2021

Assured Rewards Of Flipkart Fake Or Not –

  1. Rs.1000 Gift Vouchers For 100 Winners.
  2. Rs.50 Gift Vouchers For 3000 Winners.
  3. Super coins For Remaining Winners.

 

How to play Flipkart Fake or Not Quiz?

  1. Download Flipkart app from Playstore or App Store
  2. Register or login to your Flipkart account
  3. click on ‘Video’

Flipkart Fake Or Not – Win Assured Prizes Daily

 

4. Now tap on “Fake or Not Fake” banner

How to play Flipkart fake or not game

 

5. Click on “Play and Win

Steps to play Flipkart fake or not game 485x1024 1

6. Then watch the video and then questions will come between the video you need to answer them

7. You need to choose one answer from two options ‘Fake’ or ‘Not Fake’

8. Get Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today from below

9. Done! Now, you will be eligible to win the exciting prizes.

 

Visit from here to answer 

Answers of Flipkart Fake Or Not – 31st January 2020 ( S04E50)

 

Question 1. A Citizen of the U.K. tried sending Samosas to outer space
Answer 1: Not Fake

Question 2. Funny Bone is actually a bone
Answer 2 : Fake

Question 3. Kangaroo take help of their tsil to maintain balance
Answer 3 : Not Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 30th January 2020 ( S04E49)

 

Question 1. Khasi is a traditional dance form of meghalaya?
Answer 1: Fake

Question 2. Shark’s skeleton is made out of bones?
Answer 2 : Fake

Question 3. Jawaharlal nehru was the first to use title MAHATMA for MK Gandhi?
Answer 3 : Fake

 

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 29th January 2020 ( S04E48)

 

Question 1. Indias north most and south most points are named after Indira Gandhi?
Answer 1: Fake

Question 2. The Hindu is the only newspaper whose publication started before Independence?
Answer 2 : Not Fake

Question 3. Kabaddi is known as Ha-Dodo in eastern india?
Answer 3 : Not Fake

 

 


 

Answers of Flipkart Fake Or Not – 28th January 2020 ( S04E47)

 

Question 1. Sonu Nigam and Sonu Sood are born on the same day?
Answer 1: Not Fake

Question 2. The word NAVIGATION has originated from Sanskrit?
Answer 2 : Not Fake

Question 3. Breakdance will be an official sports part of Olimpics2021?
Answer 3 : Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 27th January 2020 ( S04E46)

 

Question 1. Jeff bezos is the richest man in the world
Answer 1: Fake

Question 2. Moon doesnt have its own light
Answer 2 : Not Fake

Question 3. Karan deols debut movie title song is a song that was originally published by sunny deol
Answer 3 : Fake

 

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 26th January 2020 ( S04E45)

 

Question 1. India’s first republic day was celebrated in 26th january, 1948
Answer 1: Fake

Question 2. Vishwanathan Anand was the first player to win Rajib Gandhi Khel Ratna award
Answer 2 : Not Fake

Question 3. Padma awards are given by President of India for bravery on republic day
Answer 3 : Not Fake

 

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 25th January 2020 ( S04E44)

 

Question 1. After water, tea is the 2nd most consumed liquid?
Answer 1: Not Fake

Question 2. The word MIGRAINE starts from Indian word meaning HALF A SKULL
Answer 2 : Fake

Question 3. Rishi kapoor first appearance as a child actor in MERA NAAM JOKER?
Answer 3 : Fake

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 24th January 2020 ( S04E43)

 

Question 1. 25degre C is the normal human temperature
Answer 1: Fake

Question 2. Dish like Dal Makhni and Butter chicken are invented by a Londoner
Answer 2 : Fake

Question 3. Yuz Chahal is a repn of India in Chess
Answer 3 : Not Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 23rd January 2020 ( S04E42)

 

Question 1. Snails can sleep for 3years
Answer 1: Not Fake

Question 2. Beni cheers main ingredient is garlic
Answer 2 : Not Fake

Question 3. Eye balls are part of face
Answer 3 : Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 22nd January 2020 ( S04E41)

 

Question 1. Nepal only country whose flag is not rectangular
Answer 1: Not Fake

Question 2. Cowdung is being sold online
Answer 2 : Not Fake

Question 3. Camel with 2 humps can store water in their humps
Answer 3 : Fake

 

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 21th January 2020 ( S04E40)

 

Question 1.India has won all the Kabaddi world cups
Answer 1: Not Fake

Question 2. An Ostrich has the ability to kill a Lion with its kick
Answer 2 : Not Fake

Question 3. Donald Duck has a middle name
Answer 3 : Not Fake

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 20th January 2020 ( S04E39)

 

Question 1. There is a restaurant named mr beast burger where customers are paid to eat food
Answer 1: Not Fake

Question 2. Sea horses can change their colour
Answer 2 : Not Fake

Question 3. Heptagon has 8 sides
Answer 3 : Fake

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 19th January 2020 ( S04E38)

 

Question 1.
Answer 1: Not Fake

Question 2.
Answer 2 : Not Fake

Question 3.
Answer 3 : Fake

 

 


 

Answers of Flipkart Fake Or Not – 18th January 2020 ( S04E37)

 

Question 1. Saina Nehwal is a certified karate champion
Answer 1: Not Fake

Question 2. Cinnamon was discovered in India
Answer 2 : Fake

Question 3. Humans are the only specices with chin
Answer 3 : Not Fake

 

 

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 17th January 2020 ( S04E36)

 

Question 1. During ancient times athletes used to participate in nudes
Answer 1: Not Fake

Question 2. Government of India Launched the E-Sanjeevani app to help farmers
Answer 2 : Fake

Question 3. post COVID vaccination people won’t need to wear masks
Answer 3 : Fake

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 16th January 2020 ( S04E35)

 

Question 1. Cheetah is faster than a sports car
Answer 1: Not Fake

Question 2. Sourav Ganguly and Rahul Dravid made their test debut on the same day
Answer 2 : Fake

Question 3. Honey has a expiry date
Answer 3 : Not Fake

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 15th January 2020 ( S04E34)

 

Question 1. Army day is celebrated on january 15 because Subhash Chandra Bose had established Azad Hind Fauj
Answer 1: Fake

Question 2. Mobophobia’s is the fear of being detached from mobile phone
Answer 2 : Fake

Question 3. The musical instrument Veena is made of Pumpkin
Answer 3 : Not Fake

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 14th January 2020 ( S04E33)

 

Question 1. Goa celebrates 3 independence day in a year
Answer 1: Fake

Question 2. Sun God is worshipped during makar sankranti
Answer 2 : Not Fake

Question 3. Former England captain naasir Hossaiorn in kolkata
Answer 3 : Fake

 

 

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 13th January 2020 ( S04E32)

 

Question 1. Sourav ganguly was 1st to be out by 3rd umpite
Answer 1: Fake

Question 2. India and bangladesh have same national animal
Answer 2 : Not Fake

Question 3. 7 Indian women have won title of miss world so far
Answer 3 : Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 12th January 2020 ( S04E31)

 

Question 1. Kartik Aryans first movie is Doctor G
Answer 1: Fake

Question 2. Taj mahal is taller than kutub minar
Answer 2 : Not Fake

Question 3. Indian farmers made Germany song bella ciao as their protest album
Answer 3 : Fake

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 11th January 2020 ( S04E30)

 

Question 1. Paatal lok won the best drama series award at 48th international Amy awards
Answer 1: Fake

Question 2. Manish Malhotra designed Kareena’s clothes
Answer 2 : Not Fake

Question 3. Netherlands scientists discovers a new set of muscles of ears
Answer 3 : Fake

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 10th January 2020 ( S04E29)

 

Question 1. William Shakespeare is the first person to get newly approved covid vaccine in England
Answer 1: Not Fake

Question 2. Ankita Raina won her second title in 2020
Answer 2 : Fake

Question 3. Spiders are considered an insect
Answer 3 : Fake

 


 

Answers of Flipkart Fake Or Not – 9th January 2020 ( S04E28)

 

Question 1. All the hings thats used in India is imported from China?
Answer 1: Fake

Question 2. There have been 22 Women Chief Ministers in India
Answer 2 : Fake

Question 3. 36 is lowest score in history of internal test cricket
Answer 3 : Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 8th January 2020 ( S04E27)

Question 1. We observed the full moon 13 times in full moon
Answer 1: Not Fake

Question 2. Sharks get cancer
Answer 2 : Not Fake

Question 3. India’s first special law court for women was established in west Bengal
Answer 3 : Not Fake

 

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 7th January 2020 ( S04E26)

Question 1. India’s Centre Point Is In Madhya Pradesh ?
Answer 1: Fake

Question 2. Rasna Is Not An Indian Drink ?
Answer 2 : Fake

Question 3. No Human Being Has Ever Been Hit By A Meteorite ?
Answer 3 : Fake

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 6th January 2020 ( S04E25)

Question 1. Rhino horn has same protein as human fingernails
Answer 1: Not Fake

Question 2. Rajkumar Rao did a movie in which his name was Shahid and Shahid did a movie in which his name was rajkumar
Answer 2 : Not Fake

Question 3. A Indian fashion brand made pajama of potato
Answer 3 :  Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 5th January 2020 ( S04E24)

Question 1. Nasa has recently launched photos of indian parliament from space
Answer 1: Fake

Question 2. Sridevi last film appearance was on zero film
Answer 2 : Not Fake

Question 3. In india minimum age to create Facebook is 16
Answer 3 :  Fake

 

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 4th January 2020 ( S04E23)

Question 1. Yo yo honey Singh’s original name is Harjit singh
Answer 1: Fake

Question 2. Himachal pradesh is northernmost point of india
Answer 2 : Not Fake

Question 3. Yoga is a sanskrit word
Answer 3 :  Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 3rd January 2020 ( S04E22)

Question 1. Virat Kohli is the first cricketer to reach 5000 ipl runs mark
Answer 1: Fake

Question 2. Great wall of china is bigger than London to Mumbai
Answer 2 : Not Fake

Question 3. Shraddha Kapoor was named hottest vegetarian of 2020
Answer 3 : Not Fake

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 2nd January 2020 ( S04E21)

 

Question 1. Every year eiffel towers height increases by 15cm
Answer 1: Not Fake

Question 2. tiger cubs are born blind
Answer 2 : Not Fake

Question 3. Ashokm chakra can be found on 100 rs note
Answer 3 : Fake

 

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 1st January 2020 ( S04E20)

 

Question 1. Saturn’s Satellite is the biggest satellite in our solar system
Answer 1: Fake

Question 2. Gully Boy was named best picture at Oscars becoming the first non-english language film to take the top prize
Answer 2 : Fake

Question 3. Taj Mahal was painted black during second world war
Answer 3 : Fake

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here