Table of Contents

Flipkart Fake Or Not Answers


 

Flipkart Fake Or Not Answers , Flipkart Fake Or Not All Correct Answers – Here is One More Earn Money Chance From Quiz Contest. Today, Flipkart Has Started Fake Or Not Contest With 5 Questions In Video & They Are Giving Away Assured Free ₹1000 Gift card or ₹50 Gift Card Or Free Flipkart Supercoins. So let’s check out more information.

Flipkart Fake Or Not Answers Today

 

Today Quiz Details:

Quiz Prize Win Assured Prize (See List Below)
Flipkart Quiz Timing 24 x 7
Quiz Date 31st December 2020
Winner Declaration 31st December 2020

 

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – December 2020

Assured Rewards Of Flipkart Fake Or Not –

  1. Rs.1000 Gift Vouchers For 100 Winners.
  2. Rs.50 Gift Vouchers For 3000 Winners.
  3. Super coins For Remaining Winners.

 

How to play Flipkart Fake or Not Quiz?

  1. Download Flipkart app from Playstore or App Store
  2. Register or login to your Flipkart account
  3. click on ‘Video’

Flipkart Fake Or Not – Win Assured Prizes Daily

 

4. Now tap on “Fake or Not Fake” banner

How to play Flipkart fake or not game

 

5. Click on “Play and Win

Steps to play Flipkart fake or not game 485x1024 1

6. Then watch the video and then questions will come between the video you need to answer them

7. You need to choose one answer from two options ‘Fake’ or ‘Not Fake’

8. Get Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today from below

9. Done! Now, you will be eligible to win the exciting prizes.

 

Visit from here to answer 

Answers of Flipkart Fake Or Not – 31st December 2020 ( S04E19)

 

Question 1. Priyanka chopra and jennifer lopez are supposed to work together in recent films
Answer 1: Fake

Question 2. Hindi is one of the official languages of Fiji
Answer 2 : Not Fake

Question 3. Virat kohni has never been actioned in IPL
Answer 3 : Not Fake

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 30th December 2020 ( S04E18)

 

Question 1. Toilets were installed in Indian railways in 1909
Answer 1: Not Fake

Question 2. Roses are red violets are blue was written by William Shakespeare
Answer 2 : Fake

Question 3. Shampoo was derived from india
Answer 3 : Not Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 29th December 2020 ( S04E17)

 

Question 1. America’s national anthem was written in an Indian ship
Answer 1: Not Fake

Question 2. 10 of the tallest peaks are in the himalayan range
Answer 2 : Fake

Question 3. Mitali raj was first indian woman to score test century
Answer 3 : Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 28th December 2020 ( S04E16)

 

Question 1. Joe Biden’s ancestors are from India
Answer 1: Not Fake

Question 2. Govinda has been A lead of seven movies with no.1 Title
Answer 2 : Fake

Question 3. Compared to humans giraffe has more bones in their neck
Answer 3 : Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 27th December 2020 ( S04E15)

 

Question 1. 5th digit of pan card denotes initial letter of holders surname
Answer 1: Not Fake

Question 2. Toenails grow faster than finger nails
Answer 2 : Fake

Question 3. Dipa karmakar is the 1st indian atlethe to win Olympic medal
Answer 3 : Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 26th December 2020 ( S04E14)

 

Question 1. Two Indian Prime ministers were born after 1947.
Answer 1: Fake

Question 2. Paani Puri’ word was added to the Oxford dictionary.
Answer 2 : Not Fake

Question 3. Ranbir Kapoor’s grandfather’s original name was Ranbir Kapoor
Answer 3 : Not Fake

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 25th December 2020 ( S04E13)

 

Question 1. Jingle Bell was the first song broadcasted from space
Answer 1: Not Fake

Question 2. Santa Claus is a citizen of Germany
Answer 2 : Fake

Question 3. There was a shortage of Christmas tree in usa
Answer 3 : Not Fake

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 24th December 2020 ( S04E12)

 

Question 1. Politician Rabri Devi has a sister named Jalebi Devi.
Answer 1: Not Fake

Question 2. A temple in India worships Donald Trump.
Answer 2 : Not Fake

Question 3. A dinosaur species is named after Rabindranath Tagore.
Answer 3 : Not Fake

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 23rd December 2020 ( S04E11)

 

Question 1) Kamala Harris tweeted in support of farmers protest.
Answer 1 : Fake

Question 2) Elephants are pregnant for 9 months before delivering their babies.
Answer 2 : Fake

Question 3) Red Fort was originally white in colour.
Answer 3 : Not Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 22nd December 2020 ( S04E10)

 

Question 1) Giraffe mums give birth standing up
Answer 1 : Not Fake

Question 2) Mumbai’s film city is the biggest film city complex in the world
Answer 2 : Fake

Question 3) Shahrukh Khan was born in Pakistan
Answer 3 : Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 21st December 2020 ( S04E09)

 

Question 1) Himachal Pradesh Produces more apple than Jammu Kashmir
Answer 1 : Not Fake

Question 2) The man seen the meme is an Indian
Answer 2 : Fake

Question 3) Peregrine falcon is the fastest bird in the world
Answer 3 : Fake

 

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 20th December 2020 ( S04E08)

 

Question 1) Compared to Sachin Tendulkar – Virat Kohli has scored 12000 ODI runs in fewer innings
Answer 1 : Not Fake

Question 2) Tusks are the only teeth that Elephants have
Answer 2 : Fake

Question 3) There are only 3 states of matter
Answer 3 : Fake

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 19th December 2020 ( S04E07)

Question 1) Kiwi fruit is named after the Kiwi bird
Answer 1 : Not Fake

Question 2) The slogan ‘Inquilab Zindabad’ was coined by Bhagat Singh
Answer 2 : Fake

Question 3) The last letter added to our alphabet ‘j’
Answer 3 : Not Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 18th December 2020 ( S04E06)

 

Question 1) East Bengal Football Jersey is inspried  by Rasogolla
Answer 1 : Fake

Question 2) Indian state Maharashtra is bigger than the United Kingdom
Answer 2 : Not Fake

Question 3) It takes 12 worker bees to produce a single teaspoon of honey
Answer 3 : Not Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 17th December 2020 ( S04E05)

 

Question 1) The brand MDH started in Pakistan
Answer 1 : Fake

Question 2) Octopus has 3 hearts
Answer 2 : Not Fake

Question 3) Brain is 60% fat
Answer 3 : Not Fake

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 16th December 2020 ( S04E04)

 

Question 1) Mustard seeds are the smallest seeds.
Answer : Fake

Question 2) Maldives is the smallest country in the world.
Answer : Fake

Question 3) Coronavirus Is Worshipped In India
Answer : Not Fake

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 15th December 2020 ( S04E03)

 

Question 1) First Prime Minister of Mauritius was from Bihar.
Answer 1: Not Fake

Question 2) Koalas have human-like fingerprints.
Answer 2: Not Fake

Question 3) M.S Dhoni has the highest number of stumpings in the world in T20 cricket.
Answer 3: Fake

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 14th December 2020 ( S04E02)

 

Question 1. Dr. B.R. Ambedkar had 2PhD Degrees.
Answer 1: Note Fake

Question 1. Youtube was meant to be a dating website
Answer 2: Note Fake

Question 1. Planet Mars is red in colour
Answer 3: Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 13th December 2020 ( S04E01)

 

Question 1. Butt reading is a type of astrology
Answer 1: Not fake

Question 2. A new dish was created after sonu soods home town moga
Answer 2: Not fake

Question 3. Jasprit bumrah is the highest wicket taker in ipl
Answer 3: Fake

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 12th December 2020 ( S 03 E 60)

 

Question 1: Samosa and Jalebi are Indian dishes
Answer 1: Fake

Question 2: There exists a temple in Rajasthan where a Bullet motorcycle is worshipped
Answer 2: Not Fake

Question 3: Bengaluru was the first Asian city to get electric street lights
Answer 3: Not Fake

Question 4: India has never won an Olympic medal in hockey after the introduction of artificial grass
Answer 4: Fake

Question 5: Rajnikanth has never said ‘Enna Rascala’ in any of his films
Answer 5: Not Fake

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 11th December 2020 ( S 03 E 59)

 

Question 1) An asteroid is named after chess Grandmaster Viswanathan Anand
Answer 1: Not Fake

Question 2) Sarojini Naidu used to call Gandhiji ‘Mickey Mouse’
Answer 2: Not Fake

Question 3) Aviator sunglasses were invented by a pilot
Answer 3: Not Fake

Question 4) People celebrate International ‘No Pants’ day every year
Answer 4: Not Fake

Question 5) The Himalayas are the longest mountain range on Earth
Answer 5: Fake

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 10th December 2020 ( S 03 E 58)

 

Question 1) The word candy comes from an Indian language
Answer 1: Not Fake

Question 2) India has the largest gold reserves in the world
Answer 2: Fake

Question 3) Tug of war is an Olympic sport
Answer 3: Fake

Question 4) No child below the age of 14 can work in India
Answer 4: Fake

Question 5) A country has passed a law to provide menstruation products for free
Answer 5: Not Fake

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 9th December 2020 ( S 03 E 57)

 

Question 1) The heart is the largest muscle in the body
Answer 1: Fake

Question 2) Indian Railways took more than three years to deliver one consignment
Answer 2: Not Fake

Question 3) There are 11 ways of getting out in cricket
Answer 3: Fake

Question 4) The film ‘Mera Naam Joker’ was so long that it had two intervals
Answer 4: Not Fake

Question 5) Starbucks is named after a mermaid
Answer 5: Fake

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 8th December 2020 ( S 03 E 56)

 

Question 1) Victoria Terminus was named in honour of Queen Victoria’s visit to Mumbai
Answer 1: Fake

Question 2) The maximum speed a four-wheeler can reach on land is up to 500 kmph
Answer 2: Fake

Question 3) Indian men’s hockey team is sponsored by a state government
Answer 3: Not Fake

Question 4) Violin strings are made from animal intestines
Answer 4: Not Fake

Question 5) Sachin Tendulkar MS. Dhoni/Virat Kohli and Rohit Sharma are the only cricketers to have won the Rajiv Gandhi Khel Ratna
Answer 5: Not Fake

 

 


 

Answers of Flipkart Fake Or Not – 7th December 2020 ( S 03 E 55)

Question 1) Mukesh Ambani was born in Gujarat
Answer 1: Fake

Question 2) No woman has ever beaten a man in an event at the Olympics
Answer 2: Fake

Question 3) People have been voting online for govt. elections since 2005
Answer 3: Not Fake

Question 4) The word Bhelpuri is part of the Oxford English Dictionary
Answer 4: Not Fake

Question 5) Air India’s first international flight was to Pakistan
Answer 5: Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 6th December 2020 ( S 03 E 54)

 

Question 1) A snake in India is named after a character from Harry Potter
Answer 1: Not Fake

Question 2) An Ak-47 can only fire 47 rounds in a minute
Answer 2: Fake

Question 3) Pineapple is called ananas in ‘Hindi’ ‘Arabic’ ‘French’ ‘Swedish’ and ‘Turkish
Answer 3: Not Fake

Question 4) Priyanka Chopra was the first Indian to present an Oscar award
Answer 4: Fake

Question 5) An old camera found in the deep ocean has revealed pictures taken on the Titanic
Answer 5: Fake

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 5th December 2020 ( S 03 E 53)

 

Question 1) Samsung also runs hospitals
Answer 1: Not Fake

Question 2) Walt Disney was once the voice of Mickey Mouse
Answer 2: Not Fake

Question 3) Maharashtra has the longest coastline in India
Answer 3: Fake

Question 4) Vijay Mallya bought Mahatma Gandhi’s spectacles
Answer 4: Not Fake

Question 5) India has the most number of official languages in the world
Answer 5: Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 4th December 2020 ( S 03 E 52)

 

Question 1: The Indian Navy Operates Asia’s Largest Naval Academy
Answer 1: Not Fake

Question 2: Former US President George W. Bush Was A Cheerleader
Answer 2: Not Fake

Question 3: Louis Philippe Is A French Brand
Answer 3: Fake

Question 4: Polar Bears Are White In Colour
Answer 4: Fake

Question 5: Carrots Used To Be Purple In Colour
Answer 5: Not Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 3rd December 2020 ( S 03 E 51)

 

Question 1) Africa is the only continent where hippos are found in the wild
Answer 1: Fake

Question 2) Astronauts who returned from the Moon spent three weeks in quarantine
Answer 2: Not Fake

Question 3) There is a retail brand produced by Tihar Jail inmates called TJ’s
Answer 3: Not Fake

Question 4) India has won more individual gold medals in the Paralympics than the Summer Olympics
Answer 4: Not Fake

Question 5) The current president of North Korea died in 1994
Answer 5: Not Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 2nd December 2020 ( S 03 E 50)

 

Question 1) An Airport In Saudi Arabia Is Larger Than City Of Mumbai
Answer 1: Not Fake

Question 2) The Movie Dhoom Inspired A Real-Life Bank Heist In Kerala
Answer 2: Not Fake

Question 3) Phone Was The World’s First Touchscreen Mobile Phone
Answer 3: Fake

Question 4) Allan Border And Sunil Gavaskar Have Never Played Against Each Other
Answer 4: Fake

Question 5) The Himalayas Make Delhi’s Smog Worse
Answer 5: Not Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 1st December 2020 ( S 03 E 49)

 

Question 1) India’s current Law minister has practiced law and the current Health minister has practiced medicine
Answer 1: Not Fake

Question 2) ‘Mahindra and Mahindra’ was originally called ‘Mahindra & Mohammad’
Answer 2: Not Fake

Question 3) Nobody has been cured of H.I.V.
Answer 3: Fake

Question 4) Some apes use tools for fishing and hunting
Answer 4: Not Fake

Question 5) It is impossible to sneeze with your eyes open
Answer 5: Fake

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here