Table of Contents

Flipkart Fake Or Not Answers


 

Flipkart Fake Or Not Answers , Flipkart Fake Or Not All Correct Answers – Here is One More Earn Money Chance From Quiz Contest. Today, Flipkart Has Started Fake Or Not Contest With 5 Questions In Video & They Are Giving Away Assured Free ₹1000 Gift card or ₹50 Gift Card Or Free Flipkart Supercoins. So let’s check out more information.

Flipkart Fake Or Not Answers Today

 

Today Quiz Details:

Quiz Prize Win Assured Prize (See List Below)
Flipkart Quiz Timing 24 x 7
Quiz Date 25th October 2020
Winner Declaration 25th October 2020

 

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – October 2020
Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – October 2020

Join Telegram Channel and get instant deal alert – TECH EARN TIPS

 

 

Assured Rewards Of Flipkart Fake Or Not –

  1. Rs.1000 Gift Vouchers For 100 Winners.
  2. Rs.50 Gift Vouchers For 3000 Winners.
  3. Super coins For Remaining Winners.

 

How to play Flipkart Fake or Not Quiz?

  1. Download Flipkart app from Playstore or App Store
  2. Register or login to your Flipkart account
  3. click on ‘Video’

Flipkart Fake Or Not – Win Assured Prizes Daily

 

4. Now tap on “Fake or Not Fake” banner

How to play Flipkart fake or not game

 

5. Click on “Play and Win

Steps to play Flipkart fake or not game 485x1024 1

6. Then watch the video and then questions will come between the video you need to answer them

7. You need to choose one answer from two options ‘Fake’ or ‘Not Fake’

8. Get Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today from below

9. Done! Now, you will be eligible to win the exciting prizes.

 

Visit from here to answer 

Answers of Flipkart Fake Or Not – 25th October 2020 ( S 03 E 12)

 

Question 1. Tiger shroff adopted a tiger
Answer 1. Not fake

Question 2. JRD Tata worked in French army for a year
Answer . Not Fake

Question 3. AI Robots killed scientists in Japan
Answer 3. Fake

Question 4. California passes a law that implements fines or taxes on cow farts
Answer 4. Not Fake

Question 5. IAF Sukhoi su 30 fighter jet was shot down by Chinese in Tibet
Answer 5. Fake

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 24th October 2020 ( S 03 E 11)

 

Question 1. The app ‘TikTok’ is not available in china
Answer 1. Note Fake

Question 2. The cruise ship seen in the video is crossing a canal in gujarat
Answer 2. Fake

Question 3. Sachin Tendulkar is the first indian cricketer to score a hundred centuries in professional cricket
Answer 3. Note Fake

Question 4. Eyewear glss frames of iconic brands are made by one company
Answer 4. Note Fake

Question 5. Flamingo egg yolk is pink in colour
Answer 5. Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 23rd October 2020 ( S 03 E 10)

 

Question 1 The population of Uttar Pradesh is more than that of USA
Answer 1. Fake

Question 2 Manisha Koirala’s grandfather was a former prime minister of Nepal
Answer 2. Not Fake

Question 3 A filament light bulb has been functioning for 100 years
Answer  3. Not fake

Question 4 There is more plastic weight than 300 million
Answer 4. Fake

Question 5 Sahara desert used to be a grassland
Answer 5.Not Fake

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 22nd October 2020 ( S 03 E 09)

 

Question 1. Astronauts dispose of their waste in the Earth’s atmosphere
Answer 1.Not Fake

Question 2. If you stop weight training then the muscles turn to fat
Answer 2. Fake

Question 3. Obituary for ‘Media’ appeared in an Indian newspaper
Answer 3. Not Fake

Question 4. Samsung manufactures display screens for Apple’s iPhones
Answer 4. Not Fake

Question 5. Dogs are banned in Antarctica
Answer 5. Not Fake

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 21st October 2020 ( S 03 E 08)

 

Question 1. Winnie the pooh is banned in china
Answer 1. Not fake

Question 2. UK returns 15th century Ram idol stolen from India 40 years ago
Answer 2. Not fake

Question 3. The heart stops for a second when you sneeze
Answer 3. Fake

Question 4. Ducks are being used to control pests on farm
Answer 4. Not fake

Question 5. There is a grilled potato.kitkat flavour chocolate
Answer 5. Not fake

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 20th October 2020 ( S 03 E 07)

 

Question 1. An Indian channel has the highest number of subscribers on YouTube
Answer 1. Not Fake

Question 2. Yuvraj Singh was the first cricketer to hit six sixes in a single over in an international match
Answer 2. Fake

Question 3. A blind man has climbed Mt. Everest
Answer 3. Not Fake

Question 4. Misa Bharti daughter of Lalu Prasad gave a lecture at Harvard
Answer 4. Fake

Question 5. An Indian Man owns and runs the historic East India Company
Answer 5. Not Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 19th October 2020 ( S 03 E 06)

 

Questions 1. Nasa launched the gpm satellite in 2014 after being inspired from swades movie
Answer 1. fake

Questions 2. Two headed snakes exist in nature
Answer 2. Not fake

Questions 3. The brand Lakme gets its name from french word for Godess Lakshmi
Answer 3. Not fake

Questions 4. The nehru government demonetised notes currency notes with netaji subash chandra bose picture
Answer 4. Fake

Questions 5. Koala bear is not a bear
Answer 5. Not fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 18th October 2020 ( S 03 E 05)

 

Questions 1. Manmohan Singh served as RBI governor –
Answer 1. Not Fake

Questions 2. Brown Eggs have more nutrients than white Eggs
Answer 2. Fake

Questions 3.The first woman to climb Mount Everest was an Indian
Answer 3. Fake

Questions 4. There are people who can see music.
Answer 4. Not Fake

Questions 5. The worlds largest temple complex is located in india
Answer 5. Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 17th October 2020 ( S 03 E 04)

 

Questions 1.there are no national highways in Andaman
Answer 1. Fake

Questions 2.it is safe to stand under a tree during a lightening shower
Answer 2. Fake

Questions 3.india makes the highest number of feature films per year in the world
Answer 3. Not Fake

Questions 4.a woman gave birth to babies a few weeks apart
Answer 4. Not Fake

Questions 5.tiger woods hit a golf ball from asia to europe
Answer 5. Not Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 16th October 2020 ( S 03 E 03)

 

Questions 1 The Indian Navy Uses Idli Making Machines Onboard India’s Aircraft Carrier
Answer 1. NOT FAKE

Questions 2 Britney Spears Has Sampled A Song By Lata Mangeshkar
Answer 2. NOT FAKE

Questions 3. Newborn Human Babies Can Naturally Swim
Answer 3. FAKE

Questions 4. A New Species Of Rats Have Been Found In Mexico Which Are Bigger Than Humans
Answer 4. FAKE

Questions 5. Indira Gandhi Donated Her Jewellery To The Nation During Wartime

Answer 5. NOT FAKE

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 15th October 2020 ( S 03 E 02)

 

Questions 1. Birds reject their young ones if humans have touched them
Answer 1. Fake

Questions 2. Moon has rust particles only because of earth
Answer 2. Not Fake

Questions 3. A railway station in India is located in 2 states
Answer 3. Not Fake

Questions 4. The word unfriend was invented by Facebook
Answer 4. Fake

Questions 5. Hindi is one of the official language of United Nations
Answer 5. Fake

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 14th October 2020 ( S 03 E 01)

 

Questions 1. There’s no noble prize for mathematics because Alfred Nobel’s wife ran away with a mathematician
Answer 1. Fake

Questions 2. Male animals can give birth
Answer 2. Not Fake

Questions 3. India is the largest producer of milk in the world
Answer 3. Not Fake

Questions 4. Sachin Tendulkar was gifted a Ferrari by the company’s owner
Answer 4. Not Fake

Questions 5. A temple in India is dedicated to Amitabh Bachchan
Answer 5. Not Fake

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 13th October 2020 (Episode 92)

 

Questions 1. The 91 in Bira logo is a reference to the number of flavours they have
Answers 1. Fake

Questions 2. A football team socially distanced from its opponent and lost 37-0
Answers 2. Not Fake

Questions 3. Hello was the name of Alexander Graham Bell’s wife
Answers 3. Fake

Questions 4. Australia gave email address to trees
Answers 4. Not Fake

Questions 5. India’s national emergency number is 112
Answers 5. Not Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 12th October 2020 (Episode 91)

Questions 1. Bricks from indus valley civilization were used to build railways

Answers 1. Not fake

Questions 2. Nepal government held a meeting

Answers 2. Not fake

Questions 3. Countries can claim planets in solar system for themselves

Answers 3. Fake

Questions 4. Batman character 2was taken from a mayan sculpture

Answers 4. Fake

Questions 5. Tamil is the official language of singapore

Answers 5. Not fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 11th October 2020 (Episode 90)

 

Question 1. The taj mahal palace hotel is the first building in india to be trademarked
Answer 1. Not Fake

Question 2. The kiwi fruit is native to india
Answer 2. Fake

Question 3. The worlds youngest author is a 5yr old
Answer 3. Fake

Question 4. The word god can be seen on turtles shell
Answer 4. Not Fake

Question 5. A foreigners can also be awarded the padma Bhushan
Answer 5. not fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 10th October 2020 (Episode 89)

 

Question 1. One american city honoured dr B.R ambedkar by having his and his wife photo on the bus
Answer 1. Fake

Question 2. Children under the age of 14 cannot experience depression
Answer 2. Fake

Question 3. As we age we get shorter
Answer 3. Not fake

Question 4. The worlds first computer programmer was a woman
Answer 4. Not fake

Question 5. Unicorn is the national aniaml of a country
Answer 5. Not fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 9th October 2020 (Episode 88)

 

Question 1. India hasn,t won an olympic medal in hockey after introducing artificial grass
Answer 1. Fake

Question 2. A letter is received after 100 years it was posted
Answer 2. Not fake

Question 3. Police employing geese for patrolling duty
Answer 3. Not fake

Question 4. The five letters k j h on kxip logo represents the owner
Answer 4. Fake

Question 5. Rainbow colour corn is edible
Answer 5.  Not fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 8th October 2020 (Episode 87)

 

Question 1. India has the world’s highest airstrip
Answer 1. Not Fake

Question 2. Seawater is salty due to fish urine
Answer 2. Fake

Question 3. Titanic II will take the same route as the original ship
Answer 3. Not Fake

Question 4. An Egyptian mummy was issued a passport to travel
Answer 4. Not Fake

Question 5. Hollywood sign in los Angeles was once made hollyweed
Answer 5. Not Fake

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 7th October 2020 (Episode 86)

 

Question 1. A music device with an Indian song has been sent out of solar system
Answer 1. Not fake

Question 2. is there a volcano which erupts blue flames
Answer 2. Not fake

Question 3. coffee stunts growth of children
Answer 3. Fake

Question 4. dolphins cant breathe under water
Answer 4. Not fake

Question 5. yash choprawas the first bollywood director to shoot in switzerland
Answer 5. Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 6th October 2020 (Episode 85)

 

Question 1. An indian teenager built the smallest satellite to be launched in space
Answer 1. Not fake

Question 2. Pyramids are only found in Egypt
Answer 2. Fake

Question 3. The youngest person to receive heart surgery was one minute old
Answer 3. Not fake

Question 4. Raja Harishchandra was the first motion picture shot in India
Answer 4. Fake

Question 5. an american team is called bengals
Answer 5. not fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 5th October 2020 (Episode 84)

 

Question 1. Donald duck was banned in some countries because the cartoon doesn’t wear pants
Answer 1. Fake

Question 2. A man chanted ‘Modiji’ for 24 hours in his YouTube channel
Answer 2. Not Fake

Question 3. The organisation that names hurricanes has run out of names in this season
Answer 3. Not Fake

Question 4. A leopard entered Taj’s Ranthambore resort
Answer 4. Fake

Question 5. Boy missed NEET 2020 exam by 10 minutes after traveling for 700 km
Answer 5. Not Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 4th October 2020 (Episode 83)

 

Question 1. The sale of e-cigarettes is banned in India.
Answer 1. Not Fake

Question 2. Cutting an earthworm into two produces two new earthworms
Answer 2. Fake

Question 3. A man lied about being covid +ve to spend time with his lover
Answer 3. Not fake

Question 4. OM SHANTI OM is Deepika padukone Debut film
Answer 4. Fake

Question 5. Sunil Chetri has scored more international goals then Lionel Messi
Answer 5. Not Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 3rd October 2020 (Episode 82)

 

Question 1. Kerala to launch water taxis from October 2020
Answer 1. Not Fake

Question 2. Different countries see different phases of the Moon on the same day
Answer 2. Fake

Question 3. Facebook’s main colour is blue because Mark Zuckerberg has a red-green color blindness
Answer 3. Not Fake

Question 4. Laika the dog was the first animal sent to space
Answer 4. Fake

Question 5. Sunil Chhetri has scored more international goals than Lionel Messi
Answer 5. Not Fake

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 2nd October 2020 (Episode 81)

 

Question 1. In 1948 no one was awarded The Nobel Peace Prize
Answer 1. Not Fake

Question 2. Robot dogs are being used to maintain social distancing in Singapore
Answer 2. Not Fake

Question 3. Apple Inc. gets its name from the apple that fell on Isaac Newton
Answer 3. Fake

Question 4. The Moon completes one revolution around the Earth in one day
Answer 4. Fake

Question 5. Rishi Kapoor paid money to get an award for Bobby
Answer 5. Not Fake

 

 

 


Answers of Flipkart Fake Or Not – 1st October 2020 (Episode 80)

 

Question 1. American president Donald Trump told people to vote twice
Answer 1. Not Fake

Question 2. Sitaphal is native to India
Answer 2. Fake

Question 3. Chinese tourists were seen on Indian side of Pangong lake
Answer 3. Fake

Question 4. Bajrangi Bhaijaan was partly inspired by an old Telugu movie
Answer 4. Not Fake

Question 5. One of the world’s most expensive coffees is made from animal poop
Answer 5. Not Fake

 

 

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – September 2020 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here