Amazon quiz is now on a daily basis but only for 4 hours from 8 AM to 12 PM and a great chance to win huge prizes from Amazon. In today’s Amazon app quiz, Answer 5 simple questions and stand a chance to Win 15,000

Amazon Quiz Today , Amazon Quiz Ans , Amazon Daily Quiz Today Answers , Amazon Daily Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Answers , amazon morning quiz, quiz time morning with amazon, daily amazon quiz answers, today’s Amazon quiz answers, amazon quiz 13rd April 2020 answers win awesome

April 13 Amazon Quiz Ans and Win 15000

 

 

NOTE : GET STEAL LOOT AND DEALS DIRECTLY TO YOUR TELEGRAM. JOIN OUR CHANNEL NOW – TECH EARN TIPS

 

How to Ans and Win 15,000

 

 
2. Open the app and you will see a banner about the Quiz. Click on it or if you can’t see the banner, search for “Amazon quiz” in the search bar
 
3. Now click on the ‘Start’ button to begin the quiz.
 
4 . Start answering the questions

Answers –

 

Q1. Which international multi-sport event is meant for sports or disciplines, that are not contested in the Olympic Games?

Ans: world games

Q2. Kamarajar Port is situated on which coast of India?

Ans: Coromandel Coast

Q3. The Gateway is a proposed NASA space station in orbit around which space object?

Ans: moon

Q4. Which global institution releases the The Global Economic Prospects – a publication on the state of the world economy?

Ans: World Bank

Q5. Which recently launched web series is set in the remote village of Phulera in Uttar Pradesh?

Ans: Panchayat

 

 

After answering all 5 questions correctly, you will get a Congratulations message that you have been entered into a lucky draw. Now keep your fingers crossed and wait for the results to be announced.

 

 

 

World Health day Edition quiz answers

 

Answer all questions of amazon World Health day edition quiz and get a chance to win 15,000

 

Q1: In which country is the World Health Organization headquartered?

Ans: Switzerland

Q2: Which of these animals is featured on the flag of the World Health Organization?

Ans: Snake

Q3: An initiative known as UHC formed the theme for the World Health Day in 2019, what does UHC stand for?

Ans: Universal Health Coverage

Q4: Jonas Salk is renowned for developing one of the first vaccines for which disease?

Ans: Polio

Q5: Meer Foundation which has tied up with Ek Saath to provide daily food requirements to 5500+ families for a month is run by which actor?

Ans: Shahrukh Khan

Q6: In 1944, two physicians Dr. Townley Paton and Dr. John MacLean in New York, set up the world’s first ‘bank’ for what?

Ans: Eyes

 

 

Healthy India amazon quiz contest answers today

 

Q1: What is the recommended minimum time duration you should wash your hands for to prevent spread of the 2019 Novel Coronavirus?

Ans: 20 seconds

Q2: To prevent COVID-19, it is safest to avoid physical contact when greeting. Which of the below popular gestures is NOT a safe greeting?

Ans: Handshake

Q3: The WHO recommends you should maintain at least _____ distance between yourself and anyone who is coughing or sneezing. Fill in the blanks.

Ans: 1 meter (3 feet)

Q4: Which of these is NOT a common symptom of COVID-19?

Ans: Rash

Q5: What is the recommended duration for self-quarantine for monitoring COVID-19 symptoms, in case you have had any contact with an infected person?

Ans: 14 days

Q6: The novel coronavirus spreads from person to person through _____, and transmitted mainly when an infected person coughs/sneezes. Fill in the blanks.

Ans: Respiratory droplets (droplets from the nose/mouth)

 

Terms and conditions :

 

  • This Contest will commence on 13th April 2020 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • Results on 30 April 2020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here